Četrtek, 11. 2. 2021, Začetek z mlado Luno

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro. O današnji mladi ali prazni Luni v vodnarju, ki prinaša nove začetke in priložnosti ste že slišali. Morda tudi o tem, da bo od daleč čutila kvadrat z Marsom v biku, ki si resnično želi odziva svojih planetarnih sosedov ter tudi danes išče – četudi skozi konfrontacijo in kvadrat z Merkurjem – išče, potrebuje, si želi stika s svojimi bližnjimi. Lunine nove začetke podpira dobrodušna energija Venere in Jupitra v vodnarju, ki je resničen zadetek na tomboli in prinaša obilje v vseh partnerstvih, ne le intimnih. Sliši se lepo.

Preden bo danes Luna prišla do svoje natančne prazne faze, bo že pozen popoldan. Do takrat bo na svoji poti imela podporo Merkurja in novi začetki so dejansko podkrepljeni s komunikacijo oziroma za svojo realizacijo potrebujejo še nekaj finalnih besednih podkrepitev. Podpišite, naredite, začnite, pokličite, povejte – skratka, če ste čakali z nečim, zdaj porinite dogodek naprej.

Popoldan bo prinesel kvadrat z Marsom, ampak kot ugotavljam na lastni koži, je tudi to nekaj, kar potrebujemo. Ta stimulacija, ki nam lahko služi kot podpora in ne zgolj kot izgovor za spor. Da se ne ustavimo na poti od točke A do točke B, temveč nadaljujemo.

Fiksne energije, s katerimi se srečujemo vse od začetka leta, doživljajo svoj vrhunec in ta je seveda kontradiktoren kot pač vse spremembe. Največji izziv je pred fiksnimi znamenji bikom, levom, škorpijonom, vodnarjem, saj se od njih zahteva prilagajanje. Ne prilagajanje vesolja sebi, kajti to dejansko ne obstaja in ni možno, temveč sebe dogodkom, ki gredo svojo pot.

Prilagajanj so sposobna tudi fiksna znamenja. Lažje je, če je pred očmi cilj, namen, če sprejmemo, da so določena področja življenja izpostavljenja dinamikam zato, ker so to priložnosti, da tudi v fiksna močvirja naših življenj kdaj pa kdaj priteče potok sveže vode, ki jo na brez prinaša nosilec vode – gospod Vodnar. Lahko se ji umaknemo, jo gledamo, kako gre mimo, ali pa jo uporabimo, doživimo, se ob njej zbudimo in predvsem ne paničarimo, ker čutimo to novo življenje.

Začnimo danes. Jutri nas bo Luna v ribah že nagovarjala k bolj zasanjanim zgodbam. Nekje ob morju, reki, jezeru. Z Marsom v prihajajočem sekstilu z Neptunom. Zasanjano, romantično, povezujoče in senzualno. Mars pridobiva na moči, je v biku in je našel svoje ravnovesje. Intuicija povezana z željo po akciji bi nas morala voditi v pravo smer.

Srečno!

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -