Četrtek, 1. 7. 2021, Luna, Mars in pot do cilja

Morda vas zanima

- Oglas -

Z Luno, ki je zjutraj vstopila v energično, ognjeno znamenje ovna, si želimo naravnost naprej. Ne maramo ovir na poti in tudi če jih srečamo, jih najraje preskočimo in jim ne namenjamo niti sekunde pozornosti več. No, današnji dan nam bo prinesel natanko takšne izzive – kako se ustaviti, počakati in še malo počakati.

Luna bo dopoldan oblikovala trigon z ognjeno Venero v levu, kar ji bo dajalo samozavest in entuziazem, strast in toplino v medsebojnih odnosih. To so trenutki odločnosti in jasnih želja glede tega, kaj hočemo in potrebujemo. Upajmo, da ne bosta že Luna in Venera čutila represijo, katero danes doživlja Mars z opozicijo Saturna, in da jima uspe izživeti naklonjenost, ki jo čutimo.

Ovire, pravila, hladnost, distanciranost – to so izzivi, s katerimi se danes sooča ognjeviti, samozavestni, tudi arogantni Mars, ki pač slabo prenaša kakršnakoli zavračanja. Potrpežljivost, sposobnost, da na nekaj počakamo in zmožnost, da pretrpimo ta začasni poraz nas delajo močnejše in bolj sposobne, saj iščemo nove strategije. In te bomo videli že jutri.

Srečno, pogumno naprej ciljem naproti in če le zmoremo, vzamimo ovire kot priložnost za premislek.

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -