Četrtek, 1. 4. 2021, Lahkotnost in optimizem

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro v prvoaprilski dan!

Padajoča Luna ob 8.uri vstopa v znamenje strelca in prinaša dan, ki je s svojim optimizmom in aktivnostjo v popolnem nasprotju s težo minulih dni. Na ta nepopisan list papirja lahko danes napišemo bolj nasmejano zgodbo. Strelec ne mara težkih misli in v njegovi naravi je, da aktivno, s prirojenim entuziazmom išče nove poti in pri tem ne obupa.

Strelec, ki ga predstavlja kentaver, ima danes pred seboj prosto pot, na kateri se bo srečal samo s Kironom ter z njim proti večeru oblikoval harmoničen trigon in nam dal priložnost, da brez napora, brez prizadetosti spregovorimo o zadevah, ki nas mučijo in doslej niso našle izhoda iz naše glave. Ko so v takšen pogovor vpletene ognjene energije, zmeda izgine, besede pa postanejo jasne.

Jutrišnja pot, ki jo nadaljuje Luna v strelcu, bo veliko bolj dinamična, ampak to bo šele jutri. Današnji dan nam ponuja priložnost, da odvržemo težo, ki se nam je nakopičila na ramenih. Da povrnemo izgubljeni optimizem, se navdušimo nad našimi cilji in nenazadnje življenjem samim. Da si povrnemo nekaj lahkotnosti

Strelec danes potrebuje nekaj novega, kar odstopa od prejšnjih dni. Potrebuje družbo, dogodivščino, odkritje, izmenjavo, svobodo, odprt prostor. Kako to skombinirati s prepovedmi, ki so okoli nas? Zlahka, bi rekel strelec, nič lažjega kot to.

Srečno!

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -