Astro teden – od ponedeljka do nedelje

Morda vas zanima

- Oglas -

Teden bomo začeli s padajočo Luno v tehtnici, v sredo bo prešla v škorpijona, v petek v strelca in se v soboto združila s Soncem in postala mlada Luna v strelcu, kar nam bo dalo veliko energije, želje po gibanju, druženju. Glede na to, da govorimo tudi o Sončnem mrku, pozorno zajemajmo dogodke in ne pretiravajmo z veliko žlico. Saj ni konec sveta, čeprav se bo strelcu, če ga bo kaj omejevalo, zdelo ravno tako. Nedelja bo že bolj resna, saj Luna vstopi v treznega kozoroga.

V sredo bo svojo retrogradno pot končal Neptun, planet sanjarij in iluzij, vizij, umetnikov, empatičnih ljudi, mornarjev in ribičev, tistih s poklicem, ki služi skupnosti, predstavnik vseh opijatov, omam in alkohola, zdravil, ki so koristna v majhnih dozah in smrtonosna v velikih. Direktni Neptun pravi, da je čas za nove sanje, stare so se izpolnile ali izpele. Več zemeljske oprijemljivosti jim bomo dali, za kar bi moral poskrbeti Pluton, večja verjetnost je, da se materializirajo.

V ponedeljek bo Sonce v tesnem stiku z Merkurjem, Mars in Neptun se bosta ves teden medsebojno podpirala, svoj delež te mehkobe, ko energije neovirano potujejo, bo od Neptuna dobila tudi Venera. Medsebojni odnosi bi morali teči gladko, v njih bo intuitivno razumevanje in sočutje.

Kaže, da bo teden miren, delaven, morda na trenutke celo dolgočasen ali uspavan, sobota pa bo sprožila svojo energijsko bombo, ki jo v sebi nosi mlada Luna, saj si bo strelec želel predvsem svobode in zabave. Videti je, da mu bo to še dovoljeno.

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -