Venera v tehtnici (16. 8. do 10. 9. 2021)

Morda vas zanima

- Oglas -

Venera, ki predstavlja lepoto in denar, ljubezen in naklonjenost, način, kako ljubimo in kakšno obliko ljubezni si želimo, bo do 10. septembra potovala skozi znamenje tehtnice. V tem zračnem znamenju je Venera na višku svoje zapeljive moči in nas spodbuja, da se preizkusimo v zelo ženstvenih vodah.

Pod vladavino tehtnice je Venera prijazna, lepo oblečena, skrbno, vendar ne pretirano naličena, okrašena z okusno izbranim, nikakor ne kičastim nakitom in diskretno odišavljena. Rada bere, je načitana, nastopa pred javnostjo, dopolnjuje svoj intelektualni zaklad, lahko je družbeno aktivna ali odvetnica, ki brani ranljive socialne skupine.

Videli pa jo bomo tudi v povsem ženskih situacijah, ko nakupuje, se frizira in manikira, klepeta s prijateljicami, hodi v gledališče. Redko prihaja v spore, težko je sama in brez partnerja.

Ko se mora glede nečesa odločiti, to prej ali slej tudi stori, saj je tehtnica kardinalno znamenje in sposobna novih začetkov. A preden pride do te faze, lahko traja in traja. In včasih še vedno da prednost drugim, potepta svoja načela in praznino, ki je nastala, potolaži z nakupom novih čevljev.

Poglejmo, kakšna astrološka srečanja jo čakajo na letošnji poti skozi tehtnico in kaj ji prinašajo.

19. avgusta oblikuje trigon z Lilith v dvojčku ter zapeljuje z besedami.

21. avgusta je aktiven trigon s severnim Luninim vozlom, ko prejemamo znamenja in usmeritve, ki naše ljubezenske zgodbe usmerjajo na skladne in smiselne poti.

22. avgusta je v trigonu z Luno v vodnarju ter bo srečna in zadovoljna.

23. avgusta jo čaka trigon s Saturnom in sekstil z Juno, ki prinaša dolgo pričakovano ljubezensko, partnersko stabilnost.

26. avgusta oblikuje opozicijo s Kironom ter se oddaljuje od svoje rane.

28. avgusta je v inkonjunkciji z Uranom in novi začetki so na nekoliko nemirnih tleh in jih je težko uskladiti.

4. septembra je v inkonjunkciji z Neptunom ter bomo v razkoraku med ljubezenskimi željami in dejanskim dogajanjem.

6. septembra nas čaka naporen kvadrat s Plutonom, ki prinaša nekontrolirane izbruhe ljubosumja, strasti.

8. septembra sledi trigon z Jupitrom in Venera bo znova boljše volje, obkrožena z obljubami o sreči in bogastvu.

10. septembra vstopa v znamenje škorpijona in postaja bolj seksualno lačna, posesivna, posvečena samo eni osebi, enemu odnosu. Komu, pa bo pokazal čas, a ne.

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -