Venera v devici (22. 7. do 16. 8. 2021)

Morda vas zanima

- Oglas -

Venera v devici je navidez skromno dekle, ki pa je tudi praktično in kdaj oportunistično, še posebej ko obuje visoke pete in čipkaste nogavice, saj se zaveda, da neka situacija, poslovna ali ljubezenska, to od nje zahteva. Lahko je odlična gospodinja, ki tudi od članov gospodinjstva pričakuje in zahteva, naj se držijo reda, ali pa išče partnerja, ki bo kazal znamenja urejene osebe, ki pospravlja za seboj.

Rada usmerja, vodi, “popravlja” svoje življenjske sopotnike, saj se ji zdi, da najbolje ve, kakšna pot bi bila zanje pravilna, seveda pa sama pri sebi ne najde veliko ali pa kar nobene “napake”. Je izbirčna, natančna, tudi perfekcionistka, ki jo čiščenje ploščic z zobno krtačko sprošča, saj lahko ob tako rutinskih opravkih tudi razmišlja, pa še koristni so za njen dom. Ali pa cepi dlako, kot želite.

Odlična je pri urejanju detajlov, opazi posamezna drevesa, medtem ko gozda ne vidi najbolje ali pa izgubi perspektivo celote. Zna se prilagajati, ne zna pa zaključiti, saj mora preveriti samo še “eno malenkost”.

Prepričale jo bodo kuhinjske sposobnosti, nekdo, ki ji je pripravljen skuhati čaj in ga prinesti v posteljo. Obožuje rokodelske, obrtniške spretnosti ter do njih izkazuje veliko spoštovanje. Če dobro vodite svoje računovodstvo in niste v primanjkljaju, ji boste vzbudili zaupanje. Urejeni računi, dolgi prijatelji je rek, ki si ga je ob pomoči Venere v kozorogu izmislila prav Venera v devici.

Šele 28. julija bo Venera oblikovala svoj naslednji aspekt. To bo kvadrat s severnim Luninim vozlom v dvojčku, ko bomo znova v razkoraku med odločitvijo, ali gremo levo ali desno.

3. avgusta jo čaka trigon z Uranom v biku in spodbuda svežih, novih odločitev.

10. avgusta oblikuje opozicijo z retrogradnim Neptunom v ribah, kar je nov val soočenja z iluzijami.

12. avgusta sledi trigon s Plutonom v kozorogu in globoka, pozitivna zaveza nečemu.

16. avgusta Venera vstopi v tehtnico in do konca avgusta potuje brez večjih vznemirjenj, saj ima skladno podporo Lilith in severnega Luninega vozla ter Saturna, dokler 26. avgusta ne oblikuje opozicije s Kironom ter se ranjena, a trezne glave oddalji od svoje bolečine.

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -