Sreda, 29. 12. 2021, Jupiter je vstopil v ribi

Morda vas zanima

- Oglas -

Največji planet našega osončja Jupiter je danes zjutraj vstopil v znamenje rib, v katerih se zelo dobro počuti, saj je poleg Neptuna njihov sovladar. V ribah je bil nazadnje leta 2010. Se spomnite takratnih dogodkov? Jaz se jih in zato si ob njegovem tokratnem vstopu v ribe govorim, da je bolje biti previden nad obljubo obilja, ki ga napoveduje. Kajti iz te obljube lahko brez nujne ponižnosti nastane potop vseh naših sanj in šele iz nežnosti, skrbnosti in hvaležnosti, s katero pestujemo našo srečo, lahko tisto lepo, kar se rojeva, tudi preživi. Pretirana samozavest ni priporočljiva niti ribam, ali še zlasti ribam, ki so lahko dovzetne za občutek, da se njim pač nič slabega ne more zgoditi. Proč s tovrstno utopijo!

Nečemu se je potrebno odpovedati, če hočemo užiti to novo rojstvo. To “nekaj” je običajno navada, ki je škodljiva, način življenja, ki je zastarel in nekoristen in ne podpira nove rasti. Če to osvestimo že danes, nas to obdobje ne bo razočaralo. Prisluhnimo nasvetom, ki jih slišimo, ne zamahnimo z roko, češ da so nepotrebni in da mi vemo najbolje. In prisluhnimo jim, četudi prihajajo od ljudi, ki jih morda ne dojemamo kot naše bližnje prijatelje. Vesolje lahko spregovori skozi različna usta.

  • Jupiter bo dobesedno drvel skozi znamenje rib, saj ga bo zapustil že 11. maja, ko bo stopil v ovna, nakar se bo v svoji retrogradni fazi 28. oktobra vrnil v ribi ter jih dokončno zapustil 20. decembra.
  • Najlepše obdobje nas čaka do sredine maja. Najprej bo 18. februarja doživel lep sekstil z Uranom, ki prinaša prijetne novosti, domala otroško navdušenje. Zatem bo 22. aprila srečal Neptuna, ki je prav tako v ribah in upajmo, da bo iz tega idealizma, nedolžnosti, brezpogojne ljubezni, globalnega sočutja nastalo nekaj trajnega. Da ne bomo tisto dobro, kar se bo rodilo, vrgli svinjam. Da bomo spoštovali to milost, ki nas bo obsijala in s ponižnostjo, ki je nasprotje vzvišenosti, stopili v novo, lepše obdobje. Potrditev, ozemljitev naših sanj se bo zgodila že 3. maja, ko bo Jupiter v sekstilu s Plutonom in zgolj z nekaj samoiniciative smo lahko del vesoljske poroke med dobroto in močjo.

Jupiter v ribah širi vse, kar je povezano s tem zadnjim znamenjem zodiaka. Ribe vladajo oceanu, kolektivni podzavesti, alkoholu in drogam, sanjam, iluzijam, meditaciji, veri in religiji, umetnosti, žrtvovanju za večje dobro. Ena riba zmeraj plava navzgor proti svetlobi, druga navzdol v temo ter se nenehno izmenjujeta. Negativna čustva in občutki večne žrtve, ki ni sposobna samostojno obstati na lastnih nogah, jih lahko uničijo in utopijo. Če pa se odpovedo zablodam in ohranijo čiste misli, so sposobne genialnosti in velikih del, ki se zapišejo v anale človeške zgodovine.

  • Seveda bo Jupiter v ribah največjo podporo dal vodnim znamenjem raku, škorpijonu in ribam, a od njega bodo imela veliko podporo tudi zemeljska znamenja, medtem ko se bodo zračna in ognjena morala prizadevati, da se prilagodijo spremembam, ki jih Jupiter v ribah širi in spodbuja. Le poglejte v svojo natalno karto – nekje v njej je znamenje rib in tisto področje življenja bo doživelo spremembo, razvoj, blagoslov, a le, če bomo ohranili ponižnost. Govorim vam iz lastnih izkušenj in kot riba.

Vse dobro in srečno v tem novem astrološkem ciklusu!

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -