Torek, 12. 10. 2021, Dan za posle, denar in malo odštekanosti

Morda vas zanima

- Oglas -

Z Luno, ki raste in je v kozorogu, smo danes malo bolj resni, strogi, zadržani, bolj poslovni kot romantični. Občutki odgovornosti so močni in seveda rastejo, a je to povsem normalno in pričakovano. Ker Saturn, vladar kozoroga, že od včeraj potuje naravnost naprej, smo psihološko sposobni, da se lotimo zadev, ki so se nam še nekaj dni nazaj zdele nemogoče in vzbujale nerazumne strahove. Gre za naše poslovne in finančne odločitve, ki se jih moramo lotiti sistematično. Kot orehi, ki jih želimo streti. Enega po enega. Kozorog je ne nazadnje ponosna in pogumna žival, ne boji se višav, v njegovi naravi je, da stremi navzgor in išče načine, da spleza na vrh. In ko je enkrat na vrhu, je razgled čudovit.

Luna bo danes zaradi kvadrata s Kironom v ovnu in Merkurjem v tehtnici, ki je še vedno retrograden (a samo do ponedeljka), izzvana, da se skozi konflikt ali dva sooči s čustvi nesprejetosti in posledicami slabe komunikacije. Ni dan, da bi se predajali individualističnim potrebam, ni dan, ko je v ospredju “jaz, moja ranjenost, moja nesprejetnost, ali ne vidiš, kako trpim, potolaži me”, saj je kolektivna odgovornost veliko močnejša.

Raztresenost, ki jo popoldan prinaša še kvadrat z Merkurjem, ki je osredotočen na preteklost in želi s poskusi harmoničnega delovanja popraviti ali ublažiti posledice nedavnih odločitev, nas lahko zapelje v komunikacijske težave in brezglavo hitenje. Gremo korak po korak, strimo oreh po oreh.

In če se nam bo zdelo, da smo nekje stisnjeni ob zid in ne vemo, kako naprej, nam bo že pozno popoldan na voljo svoboda, olajšanje, ki jo bo Luni ponudil Uran v biku. Kozorog in bik dobro sodelujeta in v teh plodnih zemeljskih energijah se skriva rešitev, ki nam bo olajšala do takrat nabrane napetosti. Uran prinaša drugačne, nenavadne, odštekane dogodke, ki so danes harmonični in pozitivni ter jim velja slediti. Bolj kot bodo odštekani, več pozitivne energije nam bodo prinesli. Prepustite se torej pozno popoldanskemu/večernemu navdihu.

Srečno v dnevu, ko moramo osebna čustva potisniti na stran, saj užaljenost ne vodi nikamor.

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -