Cvetača po poljsko

Morda vas zanima

Preprosta, a zelo okusna jed.

Sestavine

  • 1 cvetača
  • 75 g masla
  • 75 g drobtin
  • sol

Priprava

1V loncu pristavimo vodo za kuhanje cvetače, ki jo posolimo. Cvetačo dobro operemo in položimo v slano vodo. Kuhamo jo okoli 20 minut oziroma dokler ni skuhana.

2Ko je cvetača kuhana, odlijemo vodo in cvetačo položimo v skledo.

3V ponvi segrejemo maslo, na katerem zlato rumeno prepražimo drobtine. Te potresemo po cvetači in topla predjed je pripravljena.

Prejšnji članekDrobnjakova potica
Naslednji članekTorta Pavlova s kislo smetano
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -